Textiel Odour Remover

 19.95

Textiel Odour Remover is hét product om vervelende geurtjes uit uw meubelstof of tapijt te krijgen. Het is geen parfum, maar een echte neutralisator.

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

Heeft uw kat een ongelukje gehad? Is er in huis gerookt of ruikt de bank regelmatig naar natte hond? Dan raden we Textiel Odour Remover aan! Dit is hét product om van vervelende geurtjes af te komen.

Dit product is trouwens niet alleen geschikt voor meubels.. U kunt het ook gebruiken voor andere textielsoorten, denk bijvoorbeeld aan uw tapijt of gordijnen.

Tips Textiel Odour Remover

Voordat u start met het gebruiken van de Textiel Odour Remover raden we aan om eerst het meubel goed te reinigen. Het reinigen kunt u doen met producten zoals de Microvezel Schoonmaak Set vraag zo nodig eerst even advies aan ons zodat u het beste resultaat behaalt.

Wanneer het meubel helemaal gereinigd is, is het tijd om aan de slag te gaan met de Textiel Odour Remover. We raden aan om altijd eerst het product uit te proberen op een onopvallende plek van het meubel en even deppen met een witte doek. Als er geen kleur vanaf komt kunt u het product gaan gebruiken.

Spray het meubel helemaal in en laat hem vervolgens drogen. Toch nog het gevoel dat er wat ongewenste geurtjes zijn achter gebleven? Herhaal dan de behandeling indien nodig.

Als u helemaal klaar bent met de spray adviseren wij om het meubel na te behandelen met de Textile Protector. Zodat eventuele vervuiling in de toekomst makkelijk te verwijderen is.

Problemen?

Het kan voorkomen dat geuren van nature in het textiel zitten zoals wol of dat geurmoluculen te diep in de stof getrokken zijn. Het is dan mogelijk dat het product minder effectief werkt. Is dat het geval? Dan is het laten ontgeuren misschien wel een mogelijkheid. MeubelVisie is een bedrijf die daar in is gespecialiseerd.

Heeft u andere vragen? Schroom dan niet maar neem gewoon even contact met ons op.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Textiel Odour Remover” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *