Wood Care Kit Natural Wood Sealer

 32.95

Wood Care Kit Wood Sealer. Met deze set reinig en bescherm je alle gelakte, mat gelakte en onbehandelde houten meubelen. Inbegrepen: krachtige reiniger, beschermingsproduct, verzorgingsproduct en toebehoren. Bestel eenvoudig online!

Webwinkel Keurmerk

Beschrijving

De Wood Care Kit; wat kunt u er mee?

De Wood Care Kit Natural Wood Sealer is een met zorg samengesteld pakket van Oranje Furniture Care Products en bevat producten waar u zelf goed mee aan de slag kunt. Met deze set kunt u meubels met behandeld en onbehandeld hout reinigen en te onderhouden. Ook de noodzakelijke hulpmiddelen zijn inbegrepen.

De Wood Care Kit bevat de volgende producten:


  • 250 ml Wood Power Cleaner. Dit product gebruikt u om gelakt, gebeitst en onbehandeld hout grondig te schoon te maken, ontvetten en vlekken te verwijderen. De Cleaner is simpel toe te passen; eerst brengt u het product aan en laat het intrekken. Daarna hoeft u de Power Cleaner alleen nog maar met een schone doek uit te wrijven om een schoon meubel over te houden.


  • Natural-Woodsealer-BEW

  • 250 ml Natural Wood Sealer. Een watergedragen product om gebeitst en onbehandeld hout mee te impregneren. Aanbrengen doet u in meerdere lagen. Zodat elke extra laag u meer bescherming tegen vlekken door olie, water en vet geeft. Laat het hout na elke laag goed drogen; de sealer werkt alleen als de ondergrond droog is. Omdat de sealer kleurloos is kan hij op elk kleurecht houten meubel gebruikt worden.


  • matt_polishBEW

  • 250 ml Wood Matt Polish. Om het werk af te ronden; dit product past u als laatst toe om glanzende plekken op mat gelakte meubels weer mat te maken. Het is ook de manier om mat gelakte meubels op te frissen zonder ze te laten glimmen. Ook ongelakte meubels die met Natural Wood Sealer zijn behandeld zijn hier voor geschikt.
De Wood Care Kit bevat de volgende hulpmiddelen:

3 microvezeldoeken en een schuurspons, deze zijn zeer geschikt om de producten te gebruiken zodat u gelijk aan de slag kunt!

Als er 1 product op is, wat dan?

Dat is geen probleem, want alle producten zijn bij ons, naast aanvullende producten voor evt. specifieke wensen, ook per stuk te koop in de webshop.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Wood Care Kit Natural Wood Sealer” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *