Nubuck Protector 400 ml

 29.95

Nubuck protector is een impregneermiddel speciaal voor Nubuck, Aniline en Suède. Je krijgt spijt als je het niet hebt gebruikt.

Uitverkocht

Beschrijving

Nubuck protector is een impregneermiddel speciaal voor Nubuck, Anilineleder en Suède. Je krijgt spijt als je het niet hebt gebruikt. Omdat het reinigen van deze leersoorten zo lastig en in veel gevallen onmogelijk is. Dat een vlek je er altijd aan zal herinneren dat je de bank niet hebt geïmpregneerd..

Wat is Nubuck protector

Nubuck protector is een impregneermiddel voor Nubuck, Anilineleder en Suède. Het beschermt tegen allerlei vlekken  en ongelukjes die kunnen voorkomen in een normaal huishouden. Denk aan voedsel en drank vlekken maar ook olie, water en alcohol.

Wat is Nubuck protector niet

Nubuck protector is een uitstekend impregneermiddel maar het is geen wondermiddel. Geen enkel impregneermiddel biedt een absolute garantie dat de behandelde zitmeubels niet vuil kunnen worden. Dit product heeft wel een vocht en waterafstotende werking en bied de mogelijkheid om een ongelukje snel te verwijderen. Heeft u het niet in de gaten dat er een ongelukje heeft plaatsgevonden. Zal de vervuiling alsnog in de bank trekken. Des te sneller u reageert des te eenvoudiger is het te verwijderen maar stel dat het toch wat langer duurt. Kunt u met een naturel leather cleaner de vervuiling alsnog verwijderen. Vergeet iedergeval niet om na het reinigen een nieuwe impregneerlaag an te brengen.

Hoe vaak is het impregneren nodig

De meeste impregneermiddelen bieden circa 1 jaar bescherming. Net als de Nubuck protector. Je kunt de werking heel makkelijk controleren door een druppeltje water op een onopvallende plek te laten vallen. Blijft het druppeltje water op de bekleding liggen is de bescherming nog voldoende. Trekt het druppeltje vocht direct in de stoffering is het tijd om de bank opnieuw te behandelen met dit product.

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Nubuck Protector 400 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *